BIJ WONINGBOUW FREDDY VERMEULEN BOUWEN WE AL GENERATIES LANG KWALITATIEVE WONINGEN OP MENSENMAAT!
Slider

Nieuwbouw

Bouwen van nieuwbouwprojecten

Sleutel-op-de-deur

Plaatsen van sleutel-op-de-deur woningen

Waarom kiezen voor ons?

DUURZAME WONINGEN

Klanten kiezen voor Woningbouw Freddy Vermeulen omdat onze woningen uitblinken in degelijkheid. Wij kiezen altijd voor duurzame bouwmaterialen zodat uw woning haar waarde behoudt en ze de tand des tijds makkelijk doorstaat.

GOED GEÏSOLEERD

Wij weten als geen ander dat goed isoleren een duurzame investering is die u uiteraard terug zal winnen op uw energiefactuur. Bij Woningbouw Freddy Vermeulen kiezen we ervoor om alle woningen standaard optimaal te isoleren.

TRANSPARANTE PRIJZEN

Ondanks dat we bij Woningbouw Freddy Vermeulen nooit inboeten op de kwaliteit van onze bouwmaterialen, onze afwerking of onze vakmannen zal u bij ons nooit te veel betalen. Een degelijk eindproduct aan een eerlijke prijs.

DESKUNDIGE VAKMANNEN

Onze ervaren vakmannen verzorgen zelf alle mets- en vloerwerken, faiences, dakbedekking, schrijnwerk en afwerking. Wij kunnen dus te allen tijde de kwaliteit van onze materialen en woningen garanderen.

Kwaliteit voorop

Woningbouw Freddy Vermeulen garandeert de beste prijs-kwaliteitsverhouding in uw regio. Wij besparen nooit op onze kwaliteit en onze service is uitmuntend. Voor uw droomhuis selecteren wij altijd de meest degelijke materialen en enkel de beste vakmannen. Kies dus voor Woningbouw Freddy Vermeulen en u bent zeker van een kwalitatieve woning op uw maat. Wij zijn zeer sterk geïntegreerd in de regio Lochristi nabij Lokeren. Onze vakmannen staan daarom snel voor u klaar.

Eén centraal aanspreekpunt

We weten allemaal dat (ver)bouwen een ingewikkelde zaak is. De planning en opvolging van alle aannemers is hierbij één van de moeilijkste aspecten. Maar geen nood: doe een beroep op Freddy Vermeulen Woningbouw en u kunt rekenen op een kwaliteitsvolle totaaloplossing. Door te kiezen voor Woningbouw Freddy Vermeulen geniet u van een optimale coördinatie, een nauwgezette timing en de allerhoogste kwaliteit. Kortom: één contactpersoon, één gesprekspartner, maar uiteraard ook één persoon die de aansprakelijkheid voor zijn rekening neemt.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

hoe gaan wij te werk?

MET OF ZONDER PLAN

Heeft u al een architectenplan of enkel nog maar een beeld van hoe uw woning er moet uitzien? In welke fase u zich ook bevindt, bij Woningbouw Freddy Vermeulen hebben we een antwoord op al uw vragen. We nemen graag de tijd om u in alle rust te inspireren.

MET RESPECT VOOR UW BUDGET

Wij maken a.d.h.v. uw beschikbare budget een eerste vrijblijvende prijsofferte op, waarbij u nadien de kans krijgt om uw persoonlijke wensen mee te geven. Indien alles op punt staat en u tevreden bent over de keuzes, wordt er een gedetailleerde prijsofferte opgesteld.


 

INSTAPKLAAR IN 8 À 9 MAANDEN

De ervaren vakmannen van Woningbouw Freddy Vermeulen weten van aanpakken. Door onze efficiëntie en snelle oplevering hoeft uw bouwproject niet langer aan te slepen dan nodig. Gemiddeld bouwen wij uw kwaliteitsvolle droomwoning op acht à negen maanden.

SERVICE, OOK NA DE OPLEVERING

Bij Woningbouw Freddy Vermeulen dragen wij persoonlijke service hoog in het vaandel. Het is niet zo dat onze behulpzaamheid stopt op het moment dat wij u de sleutel overhandigen. Nee, wie bouwt met Freddy Vermeulen weet dat hij een partner voor het leven kiest.