Onze Geschiedenis

Wat begon in 1973 als een bescheiden éénmanszaak (gestart door wijlen Freddy Vermeulen) groeide nadien jaar na jaar verder uit. In 1989 werd, samen met zijn vrouw Vera Cornelis, de vennootschap ‘Woningbouw Freddy Vermeulen’ opgericht om de werken verder te professionaliseren. Sinds 2005 runt Vera de onderneming samen met de kinderen Benny en Marijke Vermeulen – Stals.

 

Benny Vermeulen is zeer gemotiveerd om het levenswerk van zijn vader verder te zetten en nog verder uit te bouwen. Zijn topprioriteit? De goede naam van de firma handhaven!

Woningbouw Freddy Vermeulen staat voor kwaliteit, dienstbaarheid en betrouwbaarheid. Typerend is de onverbiddelijke trouw aan de basisprincipes van het traditionele bouwambacht. Uiteraard werken wij ook met moderne technieken zoals het verlijmen van stenen. We zijn tevens op de hoogte van alle verplichtingen rond Epb en hernieuwbare energie.

Continuïteit door te werken met vaste partners

Woningbouw Freddy Vermeulen garandeert de beste prijs-kwaliteitsverhouding in uw regio. Wij besparen nooit op onze kwaliteit en onze service is uitmuntend. Voor uw droomhuis selecteren we altijd de meest degelijke materialen en enkel de beste vakmannen. Kies dus voor Woningbouw Freddy Vermeulen en u bent zeker van een kwalitatieve woning op uw maat. Wij zijn zeer sterk geïntegreerd in de regio Lochristi nabij Lokeren. Onze vakmannen staan daarom snel voor u klaar.

Naast onze 7 vaste medewerkers, werken we nauw samen met een vast team van deskundige onderaannemers. Door resoluut te kiezen voor vakmanschap kunnen we u de toegewijde service garanderen die u verdient. Bij Woningbouw Freddy Vermeulen is uw bouwproject dan ook in perfecte handen.